jueves, 5 de junio de 2008

GRAN FONDO DEL OLMO (PONTEDEUME) 01/06/2008

A atleta do Atletismo Venturiña do Grove Elena Naveiro e Santiago López Rodríguez de Porriño, foron os vencedores absolutos da clásica carreira do Fondo do Olmo, duns 18.400 mts. aproximadamente de percorrido moi exixente, disputada o pasado 01 de xuño na localidade coruñesa de Pontedeume. 124 atletas de toda Galiza chegaron á meta situada diante da Asociación de Veciños, e a cronametraxe foi a cargo da empresa Cronotec, onde a novidade pra moitos foron os dorsais co chip adosado ao mesmo.
Elena realizou unha brilante carreira acompañado do ourensán afincado no Grove e actual presidente do Atletismo Venturiña Eduardo Morais a modo de lebre, e rematou a mesma cun tempo de 1h 17'16", como primeira fémina , e no posto 31ª na clasificación xeral absoluta (homes-mulleres). Eduardo Morais, que inda está a recuperarse das suas lesións entrou no posto 32º en 1h 17'16".
O fin da festa foi amenizada por unha compañía de bailes orientáis e unha rápida entrega de premios nos que ademáis duns fermosos trofeus foron agasallados con regalos.